Vânzări anvelope

Alte servicii
Service Roți
Service Roți
Geometrie 3D
Geometrie 3D
Vânzări jante
Vânzări jante
Garanția lucrării

Lucrările noastre sunt susținute de o garanție solidă, pentru o liniște deplină.

Servicii profesionale

Experiența de peste un deceniu ne recomandă pentru servicii care depășesc așteptările.

Raport calitate-preț

Păstrăm prețurile accesibile menținând calitatea serviciilor la nivel înalt.

Front of a white car with chrome car rims

Bucură-te de servicii premium pentru anvelopele tale la centrul nostru dedicat, unde îngrijirea mașinii tale este prioritatea noastră principală.

Situat în inima Bucureștiului, aducem o experiență de calitate superioară în îngrijirea și gestionarea anvelopelor, pentru a-ți oferi un drum mai sigur și mai confortabil.

  1. Depozitare Sigură: Oferim spații specializate de depozitare, menite să protejeze anvelopele tale împotriva deteriorării și să păstreze performanța optimă pe toată durata depozitării.
  2. Montaj și Demontaj Profesional: Echipa noastră de tehnicieni experimentați se asigură că anvelopele tale sunt montate și demontate cu precizie, utilizând echipamente moderne și tehnici avansate.
  3. Evaluare și Consultanță Tehnică: Oferim evaluări detaliate ale stării anvelopelor tale și consultanță tehnică personalizată pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește înlocuirea, reparația sau întreținerea acestora.
  4. Echilibrare și Aliniere: Folosind echipamente de ultimă generație, realizăm operațiuni de echolibrare și aliniere pentru a asigura o distribuție uniformă a greutății și o direcție corectă a mașinii tale, contribuind astfel la prelungirea duratei de viață a anvelopelor și la o condus mai confortabil.
  5. Reparații Rapide și Eficiente: Suntem pregătiți să intervenim prompt în caz de deteriorare sau pană, oferind servicii rapide și eficiente de reparații pentru a minimiza timpul de inactivitate al vehiculului tău.
  6. Management Profesional al Flotei: Pentru companiile cu flote auto, oferim soluții personalizate de gestionare a anvelopelor, menite să optimizeze costurile și să maximizeze performanța fiecărui vehicul.

Beneficii Adiționale:

  • Asistență Prietenoasă și Profesională
  • Prețuri Competitive
  • Siguranță și Fiabilitate Garantate
Ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi servicii de top pentru anvelope, susținute de o echipă dedicată și de tehnologii avansate. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizită sau pentru mai multe informații despre cum putem îngriji anvelopele mașinii tale în cel mai bun mod posibil.

Suntem aici pentru orice întrebare. Hai să ne cunoaștem!

Contactează-ne